Reţete de la cititori: Ruladă cu gem de piersici – Daniela Gorgorin

Ultima actualizare:

    Ruladă cu gem de piersici
Ruladă cu gem de piersici

Ingrediente: 6 ouă, o cană de zahăr, o cană şi jumătate de făină, 3 linguri ulei, un praf de copt, zahăr vanilinat, gem de piersici, frişcă, piersici şi afine pentru ornat.

Preparare:

 Se bat foarte bine albuşurile cu zahărul. Gălbenuşurile se bat cu cele trei linguri de ulei şi se adaugă peste albuşuri. Se adaugă apoi făina, praful de copt şi zahărul vanilinat. Se toarnă compoziţia într-o tavă dreptunghiulară ( 20/30 cm) tapetată cu hârtie de copt. Tava se introduce în cuptorul bine încins şi se coace 30-40 de minute. Se lasă să se răcească în cuptor. După ce s-a răcit, prăjitura se taie în două foi care se rulează şi se pot umple cu diferite creme sau gemuri.În situaţia de faţă, rulada este cu gem de piersici, este acoperită cu frişcă şi ornată cu felii de piersică şi afine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
peste pixabay jpg
sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
femeie fericită singura jpg
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net