Reţete de la cititori: Sărăţele - Daniela Butnaru

Ultima actualizare:

    Sărăţele
Sărăţele

Ingrediente: 1 +1/2 pachet de margarină, un păhărel cu ulei (circa 50 ml), 1 cană cu lapte (200 ml), 200 g smântână, 2 lingurițe cu sare, 1 pachețel cu drojdie, făină cât cuprinde (circa 1 kg), mac, susan şi 2 ouă (ouăle sunt pentru uns covrigeii iar macul şi susanul pentru a presăra deasupra).

Mod de preparare:

Toate ingredientele se lasă de cu seara la temperature camerei, apoi dimineața se amestecă şi se formează o cocă.  După aceea se ia câte o bucată de aluat, se întinde pe blat drept şi se dau formă de covrigei şi sărăţele  apoi se așează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, se ung cu oul şi se presară mac şi susan şi se dau la foc potrivit până se rumenesc.

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net