Ingrediente: 1 kg carne tocată, 100 g orez, 2 linguri pastă de tomate, 1 ceapă mare, 2 morcovi, 2 ouă, 2 linguri făină, sare, piper, cimbru, mărar, pătrunjel, frunze viţă-de-vie, 2 feli de şuncă, 1 crenguţă cimbru. 


Preparare

Curăţăm ceapa şi o călim puţin, adăugăm morcovul dat prin răzătoare, pasta de tomate şi lăsăm să se călească.
Spălăm orezul şi îl lăsăm să se scurgă bine. Amestecăm orezul, carnea, ceapa, ouăle, făina, cimbrul, mărarul, pătrunjelul tocat. Potrivim de sare şi de piper.

Frunzele de viţă-de-vie, le spălăm, după care le opărim puţin şi le stoarcem de apă. Adăugăm apa amestecată cu sare şi puţin suc de roşii în oală cât să le cuprindă, dăm oala la cuptor şi apoi poftă bună!




 
 
Loading...