Andreea Rădulescu ne învață să pregătim un sufleu de ciocolată.


Ingrediente:

200 g ciocolată neagră

100 g unt

30 g făină

3 ouă

2 gălbenuşuri

110 g zahăr pudra

1 esenţă rom

cacao pentru pudrat formele

zahăr pudră pentru ornat.

Preparare:

Topim untul cu ciocolata la foc mic. Într-un bol mixăm ouăle, gălbenuşurile şi zahărul. Amestecăm  apoi cu esenţă de rom, făină şi ciocolată topită. Pudrăm formele cu cacao  şi turnam până la jumătatea formei din compoziţie. Punem formele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt  şi dăm la cuptorul încins, la foc mic pentru 13-14min. Când sunt gata (trebuie să crape la suprafaţă) le scoatem şi le lăsăm până se răcesc puţin. Le desfacem din formele de silicon şi le dăm prin zahărul pudră. Poftă bună!

 

 

 

Loading...