Ingrediente:

Carne de porc
1 ceapă albă
1 morcov
2 dovlecei
3-4 cartofi
3-4 linguri suc de roşii
50 ml vin roşu
mărar
rozmarin
sare/piper

Preparare: Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit 2 minute.

Se adaugă carnea tăiată cuburi şi morcovul tăiat rondele.

Se stinge cu vin şi se lasă până scade zeama după care se adaugă apă cât să acopere carnea.

Cartofii îi tăiem cuburi, îi punem peste carne, adăugăm apa cât aproape să acopere şi lăsăm la foc mic sa fiarbă.

Când cartofii sunt pe jumătate fierţi, se adaugă dovleceii tăiaţi cuburi.

Punem sucul de roşii şi condimentele şi lăsăm să fiarbă carnea şi legumele.

Se presară mărar tocat mărunt.

 

 

 

 

 
 
Loading...