Salata de toamnă cu carne de vită- Valerica Alexandru

Ultima actualizare:

Mod de preparare:Muşchiul se taie în fâşii subţiri şi se coace pe grătar. Se pune cărniţa într-un bol şi se condimenteză cu condimentele preferate şi se acoperă etanş măcar 15 minute. Legumele se curăţă, se taie mai grosier, se sărează şi se condimentează (se poate pune şi puţin usturoi), apoi se amestecă cu uleiul într-un vas.

Se aşează legumele astfel pregătite în tava de la cuptor care culisează. Se acoperă etanş cu folie de aluminiu. Se lasă la foc puternic 30 minute.

Se scoate şi se amestecă bine, apoi se pune din nou la cuptor fără folie, 15 minute. Se scot legumele şi aşa fierbinţi se amestecă cu viţelul făcut la grătar. Se stoarce lămâia şi se presară pătrunjelul tocat mărunt .

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net