Socată şampanizată

Ultima actualizare:

    Socată șampanizată
Socată șampanizată

N-ai energie? Bea socată șampanizată. Îți dăm noi rețeta!

Produsele naturiste  preparate din soc sunt numeroase: infuzia de flori, sucul de boabe,  decoctul de scoarță, ceaiul diuretic și vinul. Socul are proprietăţi antisudorifice şi de fluidizare a secreţiilor bronşice. Bobiţele plantei curăţă rinichii, stomacul şi se recomandă mai ales sedentarilor, predispuşi la obezitate. Socata șampanizată este foarte apreciată pentru gustul și aroma sa.

Ingrediente Socată şampanizată

Mod de preparare Socată şampanizată

Aşezi florile de soc într-un borcan mare de sticlă, le opăreşti, și după ce se mai răcoreşte puţin apa, adaugi zahărul, zeama stoarsă de la cele patru citrice, crenguţa de mentă, stafidele şi amesteci cu o lingură de lemn cu coadă lungă până se topeşte zahărul.

Când temperatura lichidului a scăzut, adaugi drojdia de bere şi amesteci din nou foarte bine până la dizolvarea ei. Acoperi borcanul cu un tifon dublu şi îl așezi la loc însorit 4-5 zile, având grijă să amesteci zilnic conţinutul lui. Strecori sucul, îl laşi să se limpezească, apoi îl pui în sticle, pe care le sigilezi şi le păstrezi la loc răcoros şi întunecos. După 10 zile, se poate consuma. Are aspectul unei şampanii răcoroase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
femeie fericită singura jpg
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
sarmale freepik jpg
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net