Ştiucă cu legume - Ursan Anişoara

Ultima actualizare:

    Ştiucă cu legume
Ştiucă cu legume

Ingrediente:

O ştiucă de  aproximativ1 kg, 200 g amestec de legume (după preferinţă), ulei de măsline, o linguriţă de amestec de condimente, o linguriţă de legume deshidratate fără sare,un praf de sare.

Preparare

Se curăţă ştiuca de solzi, apoi se taie în partea de sus, pe spinare, îndepărtând cu grijă spinarea şi coastele peştelui. Spălăm bine peştele, îl stropim cu ulei de măsline, îl sărăm şi condimentăm după gust.

Legumele dacă sunt proaspete se curăţă şi se spală bine apoi se taie în cubuleţe mici şi se fierb în apă cu sare. La fel procedăm şi cu cele congelate numai că le dăm în câteva clocote în apă cu sare apoi se scurg bine. Umplem portofelul format la peşte cu aceste legume fierte apoi fixăm partea de la coadă cu 2 scobitori, să nu curgă legumele. Se aşează peştele într-o tăviţă cu  partea tăiată şi umplută cu legume în sus, stropim bine cu ulei de măsline, presărăm peste peşte praful de legume deshidratate, mai turnăm un pic de ulei în tavă şi dăm la cuptor circa 30 minute la foc potrivit până se runeneşte uşor peştele. Se serveşte cald dar este delicios şi rece.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net