O supă-cremă de sparanghel este întotdeauna câştigătoare. Noi îţi propunem să o serveşti alături de un ou poşat şi pâine ciabatta rumenită, o alegere perfectă pentru seri mai reci de iarnă. Dar nu numai.


Ingrediente

800 g sparanghel
ulei măsline
2 cepe curăţate şi tocate
2 tije de ţelină spălate şi tocate
2 fire de praz curăţate şi tăiate rondele
2 litri supă de pui sau de legume
sare
piper
ouă (câte unul pentru fiecare porţie)
felii de pâine ciabatta (câte una pentru fiecare porţie)
1 linguriţă unt

Mod de preparare

Pui sparanghelul la înmuiat în apă cu gheaţă timp de câteva minute, apoi îl trecu prin jet de apă rece. Îndepărtezi partea de jos, dură, lemnoasă pe care o arunci. Tai vârfurile şi le păstrezi. Apoi îl cureţi cu cuţitul econom.

Încingi o cratiţă cu ulei de măsline. Pui ceapa la călit, tijele de ţelină şi prazul timp de 10 minute până se înmoaie.

Rețeta completă pe clickpoftabuna.ro, AICI

Loading...