Încearcă tradiționala supă italiană minestrone de primăvară, cu perișoare de pui!

 

De ce ai nevoie ca să prepari supă italiană minestrone de primăvară

150-200 g carne tocată de pui

1/2 cană (110 g) pesmet

6 linguri parmezan ras, și ceva în plus pentru ornat

4 căței de usturoi, 2 tocați, 2 tăiați felii

2 linguri ceapă verde tocată

1 ou mare, bătut

sare

piper măcinat

2 linguri ulei

1 fir de praz, tăiat felii

5 căni (1,2 litri) supă de pui

3/4 cană (150 g) paste de dimensiuni mici

1 cană (220 g) morcovi curățați și tăiați rondele

220 g spanac

busuioc verde tocat

Cum prepari supă italiană minestrone de primăvară afli de pe clickpoftabuna.ro

 

Hai să vezi și cum poți face salată de ouă cu ton

 

Descoperă și cum se prepară fursecuri japoneze

 
 
Loading...
Citeste tot despre: