Tartă cu mere și brânză

Ultima actualizare:

    Tartă cu mere și brânză
Tartă cu mere și brânză

Ingrediente:

Pentru blat:

270 g făină

2 ouă

125 g unt

3 linguri zahăr

1 lingură griș

Pentru umplutură:

500 g brânză de vaci

3 ouă

5 mere

2 linguri făină

100 g zahăr alb

5 linguri zahăr brun

1 linguriță esență de vanilie

2 linguri fulgi de migdale

merișoare

Preparare: 

Pentru blat, bați ouăle cu zahărul până când capătă o consistență cremoasă. Încorporezi untul la temperatura camerei, apoi făina și frămânți până când se omogenizează. Înfășori aluatul în folie și-l ții la frigider o oră. Mixezi brânza de vaci bine scursă cu zahărul alb, adaugi ouăle, făina și esența de vanilie. Întinzi aluatul, inclusiv pe margini, într-o formă rotundă cu pereți detașabili. Îl înțepi din loc în loc și presari grișul. Torni umplutura de brânză peste blat. Speli merele, le scoți cotorul și cutia de semințe, le așezi întregi în tavă și pui în fiecare câte o lingură cu zahăr brun. Dai tava la cuptor 50-60 de minute. După ce s-a răcorit, așezi în fiecare măr bobițe de merișoare și presari peste tartă fulgi de migdale prăjiți.

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net