Tocană de gogonele – Brînduşa Aluculesei

Ultima actualizare:

    Tocană de gogonele
Tocană de gogonele

Ingrediente:

  -3 gogonele mari şi frumoase, care trec de 1 kg,

  -3 roşii, mari şi frumoase, care trec de 2 kg,

  -2 bucăţi vinete albe,

  -2 gogoşari,

  -2 ardei kapia,urechi de elefant,

  -4 morcovi,

  -500 gr.ceapă,

  -1 lingură oregano,

  -1 lingură sare,

  -200 ml.ulei.

Mod de preparare:

Se curaţă ceapa, se toacă julien şi se pune la prăjit. Când îşi schimbă puţin culoarea, se adaugă morcovul tocat şi celelalte legume tocate şi se lasă să se pătrundă la foc potrivit. Se adaugă sare, oregano şi se fierbe totul la foc mic. Când sunt fierte, se pun în borcane, se sigilează şi se dau la cuptor, pentru circa 20 minute, apoi se opreşte focul şi se lasă să se răcească în cuptor, după care se poate servi sau se poate pune în cămară, pentru iarnă. Eu consum acest deliciu,în zilele de post. Să aveţi poftă dragilor!

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net