Tort cu căpşuni şi frişcă

Ultima actualizare:

    clickpoftabuna.ro
clickpoftabuna.ro

După o masă copioasă, merge de minune şi ceva dulce. Poţi încerca acestă reţetă rafinată şi extrem de gustoasă.

IngredientePentru blat

3 ouă3 linguri zahăr2 plicuri zahăr vanilat3 linguri ulei4 linguri făină1 linguriţă rasă praf de copt

Pentru cremă

1 kg căpşuni750 g smântână2 plicuri gelatină

Mod de preparare

Mixezi albuşurile spumă, adaugi zahărul tos şi zahărul vanilat, gălbenuşurile pe rând, uleiul şi făina amestecată cu praful de copt. Pui compoziţia într-o formă rotundă şi dai la cuptor 30 de minute. Scoţi blatul din formă, îl laşi să se răcească şi-l tai în două felii.

Vezi aici continuarea modului de preparare.

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net