Tort festiv de Sfinții Împărați Constantin și Elena

Ultima actualizare:

Ingrediente: 4 ouă, 16 linguri zahăr, 500 ml lapte, 20 g gelatină, 500 ml frişcă lichidă, 200 g nuci, 2 pungi de pişcoturi, 100 g cafea, 1 esenţă de rom, 100 g cacao, 1 fruct-stea, ½ kiwi, 1 piersică din compot

Mod de preparare:

Mixezi foarte bine ouăle cu zahărul. Adaugi laptele călduţ şi pui amestecul la foc mic. Amesteci încontinuu, până ce compoziţia se îngroaşă. Dizolvi gelatina în puţină apă şi o amesteci cu crema pe care ai luat-o de pe foc.

Află aici cum prepari tortul festiv și ce trebuie să mai adaugi în cremă

Parteneri

image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net