Dacă ți-ai propus să ții dietă și să slăbești câteva kilograme într-un mod sănătos, începe să incluzi și următoarele băuturi pe bază de ceai verde. Băuturile cu ceai verde au devenit cele mai bune suplimente alimentare pentru cei care-și doresc să slăbească. Știm că ceaiul nu este un miracol, dar are unele proprietăți umitoare.


Ceaiul verde are o concentraţie foarte mare de substanţe nutritive, conţine compuşi antiinflamatori, purificatori şi diuretici care, atunci când sunt asimilaţi de organism, elimină toxinele şi fluidele. Aceştia sunt factori strâns legaţi de creşterea în greutate. În plus, ceaiul verde este bogat în vitamine, minerale şi antioxidanţi puternici. Acestea îmbunătăţesc activitatea metabolismului pentru a arde mai multe calorii.

Iată două reţete sănătoase pe care ar trebui să le incluzi în dieta ta:
1. Infuzie de ceai verde, ghimbir şi lămâie

Ceaiul verde, lămâia şi ghimbirul sunt ingrediente cu proprietăţi purificatoare, eliminând excesul de toxine şi îmbunătăţind funcţiile renale şi digestia. Această combinaţie naturală de ingrediente creşte nivelul de energie în organism şi îmbunătăţeşte activitatea metabolică pentru a slăbi mai uşor.

Află cum se prepară băutura pe clickpentrufemei.ro. 

 

Reguli de care să ţii cont când îţi prepari un smoothie

Surse de vitamina B4, esenţială pentru imunitate

 
 
Loading...