Consumul excesiv de alimente procesate și poluarea suprasolicită ficatul care acumulează toxine. Aceste alimente susțin procesul de detoxificare!

Fructul de avocado

Acest fruct este considerat una dintre cele mai bune surse de grăsimi sănătoase, fiind un bun protector al ficatului. Un studiu efectuat în Japonia a arătat că consumul de avocado împiedică ficatul să acumuleze toxine.

Usturoiul

Unul dintre cele mai puternice remedii naturale, usturoiul contribuie la întărirea sistemului imunitar, apărându-l de viruși și bacterii. Usturoiul conține, de asemenea, substanțe sulfuroase, care sunt responsabile de activarea enzimelor, având scopul de a îmbunătăți funcția ficatului.

Zeama de lămâie cu apă

Un pahar de apă călduță cu lămâie consumat în fiecare dimineață, pe stomacul gol, elimină toxinele din ficat, stimulează metabolismul și ajută digestia, evitându-se, astfel, constipația.
Unul dintre cele mai bune remedii pentru protejarea ficatului este consumul de apă, între șase și opt pahare zilnic, cel puțin. În plus, o hidratare corespunzătoare a corpului permite, de asemenea, curățarea rinichilor.

Află pe Clicksanatate.ro ce plante medicinale au efect detoxifiant!

Știi ce poți trata cu foi de dafin?
Aceste greșeli contribuie la creșterea glicemiei!
 

 
 
Loading...

Alte articole