Hai noroc și să trăim! Consumată cu moderaţie (n.r. 2-3 beri maximum pe zi) berea este un veritabil tratament pentru diferite afecţiuni. Mai mult decât atât, este un bin medicament pentru că întăreşte sistemul imunitar şi acţionează ca o veritabilă armură în lupta cu bolile. Iată 5 motive pentru a bea bere.


  1. Berea face bine la creier – cercetătorii au descoperit că o bere pe zi scade riscul apariţiei bolii Alzheimer şi a demenţei. În plus, protejează creierul de efectele negative ale aluminiului din organism.
  2. Berea curăţă rinichii – consumul regulat de bere reduce riscul apariţiei pietrelor la rinichi cu 40%. Şi asta pentru că are în compoziţie substanţe care stimulează rinichii “să lucreze” optim.
  3. Berea întăreşte inima – credeţi sau nu, cercetătorii au descoperit că berea scade riscul apariţiei afecţiunilor cardiace cu 20-40%. În plus, berea curăţă vasele de sânge şi stimulează fibrinogenul.
  4. Berea întăreşte oasele – bogată în siliciu, berea este un veritabil “balsam” pentru oase. Le întăreşte şi măreşte densitatea minerală. Atenţie: excesul are exact efectul opus!
  5. Berea ne apără de cancer – cu un conţinut ridicat de antioxidanţi, berea este principalul inamic al cancerului de prostată. În plus, conţine xantohumol care combate toate tipurile de cancer.
 
 
Loading...
Citeste tot despre: