6 motive să nu-ţi pară rău că ai interdicţie la carne

Ultima actualizare:

Carnea este foarte bogată în grăsimi saturate, diferite de cele folosite pentru energie. Aşa că din cauza colesterolului pro­voacă atacul de cord.

Toxinele conţinute de carnea animalelor au o extraordinar de mare influenţă în perturbarea me­tabolismului hidraţilor de carbon, de aici până la diabet nemaifiind decât doi paşi.

Grăsimile pot furniza energie, dar descompunerea lor e mai greoaie şi mai puţin eficientă. Ele se transform în combustibil numai când rezervele de carbohidraţi sunt epuizate. Grăsimea din corp nu provine numai de la consumul lor direct. Când se consumă în exces carbohidraţi, aceştia sunt transformaţi de organism în grăsime şi sunt depuşi ca atare. Astfel, corpul poate înmagazina şi folosi grăsime fără a consuma mâncaruri grase. Depozitele de grăsime pot fi privite ca o bancă de carbohidraţi, unde se fac restituiri sau depuneri, când este necesar.

Mare parte a tumorilor, adesea maligne, au la origine subsţante create în timpul digestiei cărnii, care nu au putut fi asimilate de organism.

Carnea nu conţine fibre celulozice. Iar să­nătatea noastră depinde mult de fibrele celulozice, pe care le consumăm. Printre multe alte lucruri, ele previn constipaţia şi hemoroizii

Calităţile cărnii se modifică în urma procesării termice:

Valoarea nutritivă a cărnii scade cu două treimi.

Fierul devine anorganic, deci nefolositor corpului uman.

Vitaminele dispar ap­roap­e complet din carnea friptă sau fiartă.

Noul aliment încarcă şi acidulează organismul uman favorizând apariţia bolilor.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net