Designul buzelor, elasticitate, întinerire, botox cu acțiune rapidă, lipofilling sau liftingul brazilian al feselor ... sunt tendințele care vor triumfa anul viitor în materie de tratamente estetice.


"BOTOXMANÍA"

Introducerea în 2020 a noilor tipuri de toxină botulinică va comporta o folosire mult mai accentuată a tratamentelor de acest tip. Pe de o parte intrarea iminentă pe piață a toxinei coreene, care susține că are o durabilitate mai mare la un preț mai mic; pe de altă parte, cea californiană, care asigură o durată mai mare; și, în sfârșit, așa-numitul „botox cu acțiune rapidă”, cu o mai mare rapiditate de acțiune și care va permite ca multe femei să recurgă la botox ca la un tratament flash.

Injecțiile cu botox nu reprezintă un tratament anti-îmbătrânire, ci unul de "menținere a naturalului" iar administrat corect nu prezintă pericol de frozen face.

MINI-LIPOSUCTIE

Zona gâtului va fi noua zonă tratată a medicinii estetice iar noile mini-capete din fibră optică ale platformelor laser, cum ar fi cele de la Fotona, vor permite realizarea micro-liposucției de mare precizie pentru a elimina bărbia dublă și a defini atât bărbia cât și conturul mandibular.

ELASTICITATE

Pentru că "less is more", menținerea mimicii și expresivității faciale va fi obiectivul care trebuie atins când se utilizează fillere cu acid hialuronic de umplere. Reologia dinamică este deja o realitate, iar noile tipuri de acid hialuronic de la Juvederm și Teoxane au marcat  diferența. Mai biocompatibile și cu lanțuri lungi, sunt mai elastice și mai maleabile. Altă  particularitate este că structura lor este dinamică și menține proprietățile vâsco-elastice naturale prin comparație cu structurile rigide, cu risc de rupere sau umflături ale altor acizi.

FIRE DE SUSPENSIE BIORESORBABILE

Liftingul nechirurgical cu firele PDO și COG va continua să fie foarte solicitat, dar acum putem oferi o nouă tehnologie. Firele PDO (polidioxanonă) resorbabile acoperite cu acid hialuronic vor îmbunătăți efectele și durabilitatea tratamentului, deoarece primul se reabsoarbe acidul hialuronic și apoi firul. Este ca și cum acestea vor purta un strat protector care le va prelungi timpul de acțiune. Firele Aptos HAA cu zimți sunt cele mai bune din lume, permit fixarea țesutului și oferă rezultate rapide care se intensifică după o perioadă de 14 - 60 de zile de la intervenție, întrucât producția de elastină crește și se activează crearea noului colagen.

DESIGNUL BUZELOR

Mărirea buzelor cu acid hialuronic nu mai este obiectivul principal in 2020, buzele vor fi abordate cu toate tratamentele posibile, pentru un rezultat cât mai natural și armonios: întinerire, hidratare în cazul pacientelor mai tinere, tratamente pentru zâmbetul gingival, biorevitalizare și restructurare periorală ... armonia și designul zâmbetului perfect vor fi obiectivele de atins.

Dacă acum câțiva ani această procedură era folosită doar pentru a adăuga volum, astăzi vorbim mai mult despre un contur plăcut și nu despre volum în exces.

ACTIUNE PE DUBLU PLAN

Nici la suprafața pentru îmbunătățirea calității pielii (aceasta va fi una dintre marile cerințe) nici la nivel profund pentru repoziționarea volumelor și tratarea ridurilor. În 2020, acidul hialuronic va fi injectat în dublu plan, în cadrul aceleași ședințe, pentru a trata global fața. A fost dovedit că abordarea tridimensională integrată a feței în acest mod este mai eficientă și mai durabilă.

ÎNTINERIRE

Profilaxia ajunge în universul medicinii estetice, iar femeia va începe să investească tot mai mult în tratamente care asigură un proces de îmbătrânire armonios. Vârsta de intrare este din ce în ce mai timpurie și aceleași paciente care la 20 de ani își fac tratamente de hidratare pentru a îmbunătăți calitatea pielii, cum ar fi Volite, vor veni la consultații la 30 pentru a opri, cu botox, formarea ridurilor de expresie.

Ca o recapitulare, principalele trenduri care vor domina acest domeniu în 2020, vor fi:

• rezultate spectaculoase

• accent pe naturalețe

• rezultate simetrice, armonioase, în echilibru cu toate trăsăturile

• estetica medicală naturală cu păstrarea frumuseții naturale, întreținerea și îngrijirea frumuseții cu care fiecare dintre noi a fost înzestrat.

 

Programează-te la dr. Omar Wahba, medic specialist în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, în cadrul SKiN MedSpa

- Centru de Excelență în Estetică medicală & Remodelare corporală!

 

Loading...