Stilul de viață agitat, alimentația deficitară și săracă în vitamine și nutrimenți de calitate, lipsa somnului și a mișcării, toate acestea contribuie la slăbirea organismului și expunerea lui la diverse afecțiuni. O dietă bogată în antioxidanți este tot ce îi trebuie organismului pentru a fi puternic și sănătos.

Ceaiul Matcha, sursă de antioxidanți

Ceaiul verde este renumit pentru doza sa benefică de antioxidanți ce poate contribui la scăderea șanselor de a dezvolta celule canceroase în organism.

Pudra de Matcha este cea mai concentrată pudră de ceai verde, având bineînțeles o cantitate sporită de antioxidanți  ce abundă în catechine, substanțe cu puternice proprietăți anticancerigene.

Practic tot ce trebuie să faci este să pui într-un blender 2 lingurițe de pudră de matcha sau 4 de ceai ceai verde, un pahar de apă rece, o mână de frunze de mentă și zeama de la un lime.

Amestecă-le bine și consumă-l ori de câte ori ai ocazia.

Fresh-ul de portocale

Din fericire în pulpa citricelor se regăsește un antioxidant destul de puternic cunoscut sub numele de limonoid, care consumat cu regularitate te poate feri de anumite forme de cancer precum cel de piele, sâni, plămâni sau chiar colon.

Află pe Clicksanatate.ro care sunt combinațiile alimentare anticancerigene!

Gutuile te ajută să slăbești mai ușor

Programează-te pentru un test gratuit de osteopoză!

Loading...