Ştiai că-l poţi citi pe cel de lângă tine după grupa sangvină? De exemplu, pentru japonezi, grupa de sânge este mai importantă decât horoscopul. Revista „Click! pentru femei“ îţi spune cum te influenţează!


Grupa 0, deschişi. La prima vedere, reprezentanţii grupei 0 par o fortăreaţă de neatins, inabordabili. Însă, pe măsură ce-şi cunosc interlocutorul, devin ca o carte deschisă. În plan sentimental, sunt firi directe, ştiu foarte bine ceea ce-şi doresc şi nu le plac jumătăţile de măsură. În căsnicie, femeile din grupa 0 au tendinţa să pună copiii înaintea soţului, spun japonezii. Trebuie să fie atenţie la bolile de ficat.
Grupa A, perfecţionişti. Pentru japonezi, cei care au această grupă de sânge sunt ca o casă cu pereţii din sticlă: adică persoane transparente, care spun adevărul în faţă şi nu se ascund. Au tendinţa să caute perfecţiunea şi dau dovadă de meticulozitate. În dragoste, sunt timizi şi rar fac primul pas. Odată ce intră într-o relaţie, sunt fideli şi nu suportă trădarea.Sunt predispuşi la infecţii cu rotavirus.
Grupa B, independenţi. Firi complexe şi independente, celor care au grupa sangvină B le este foarte greu să accepte şi părerile altora. Au o intuiţie care nu prea se întâlneşte la celelate grupe sangvine şi le place de minune să fie în centrul atenţiei. Starea lor de spirit se schimbă foarte repede, însă îi salvează întotdeauna simţul umorului. În dragoste, atrag ca un magnet. Sunt predispuşi la oboseală şi afecţiuni cardiace.
Grupa AB, adaptabili. Persoanele care au această grupă de sânge împrumută din trăsăturile grupelor A şi B, de aceea sunt firi duale. Se adaptează uşor în orice situaţie şi îşi fac repede prieteni. În dragoste, sunt visători şi caută partenerul ideal destul de mult timp. Îşi doresc de la jumătatea lor să le fie mai întâi prieten de suflet, apoi iubit. Sunt mai predispuşi la infecţii respiratorii şi anemie.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: