Insomnia, durerile de cap, afecţiunile articulare şi cele care apar la nivelul sistemului circular se numără printre problemele cu care se confruntă din ce în ce mai multe persoane. Din fericire, toate aceste neplăceri pot fi tratate cu un singur remediu simplu, la îndemâna oricui.


Oţetul din cidru de mere conţin minerale care joacă un rol esenţial în regenerarea şi buna funcţionare a corpului. Printre cele mai importante se numără potasiul, sodiul, magneziu, calciul, borul, fosforul, sulful şi fosforul. Oţetul din cidru de mere conţine din plin şi vitaminele A, B1, B2, B6, C şi E, betacaroten, bioflavonoide, pectină, acid malic şi acid acetic. Cum acţionează toate aceste substanţe asupra corpului?

Ajută la slăbit şi ţine sub control simptomele diabetului

Dacă bei un tonic pe bază de oţet din cidru de mere înainte de mese, îţi îmbunătăţeşti digestia, îţi ţii sub control apetitul alimentar şi îţi stimulezi metabolismul. Astfel, procesul de ardere a grăsimilor se intensifică, iar scăderea în greutate are loc mai uşor.

Oţetul din cidru de mere este indicat şi în cazul persoanelor care suferă de diabet, deoarece scade nivelul glicemiei, îmbunătăţeşte răspunsul corpului la insulină şi ţine sub control simptomele acestei afecţiuni.

Află pe clickpentrufemei.ro cum se foloseşte tonicul pe bază de oţetul din cidru de mere în cazul problemelor articulare sau a celor circulare şi cum se prepară.

Loading...