Când durerile de spate nu-ți dau pace, leacurile din natură reprezintă una dintre cele mai bune soluții la care poți apela cu încredere. Iată câteva dintre remediile care s-au dovedit a fi eficiente!

Din cauza stilului de viață sedentar, a diverselor probleme de sănătate sau a unei posturi incorecte, ne confruntăm din ce în ce mai des cu dureri de spate. Indiferent de cauza lor, e bine să știi că există câteva remedii rapide, care te ajută să fii iar în formă.
La nevoie, un leac eficient constă în aplicarea alternativă de comprese calde și reci peste zona dureroasă. Această metodă funcționează ca o soluție de moment. Nu aplica însă compresele direct pe piele, pentru ca șocul să nu fie unul mult prea mare.

Comprese cu ardei iute

Taie mărunt  ardei iuți, apoi amestecă cu 3 linguri de ulei cald. Pune compoziția pe un pansament, pe care îl pliezi astfel încât ardeiul să nu ajungă direct pe piele. Aplică pe locul dureros. Ține aproximativ 10 minute, apoi îndepărtează compresa, deoarece poate irita pielea. Capsaicina va stimula circulația sângelui și terminațiile nervoase ale zonei cu probleme, ducând la atenuarea durerii.

Cataplasme cu cartofi sau cu varză

Taie 5 cartofi felii și pune-i la fiert. După ce s-au răcit, așează-i pe un tifon. Acoperă cataplasma cu un prosop gros și aplică pe piele. Ține aproximativ 15 minute.

Află pe Clicksanatate.ro cum să scapi de durerile de spate cu remedii din busuioc și salcie!

Aceste simptome pot indica o tumoare cerebrală!
Din ce motive nu reușești să slăbești
 

 

 

 
 
Loading...