Când și cele mai simple plăceri, cum ar fi servitul cafelei dimineața, a prăjiturii preferate sau chiar a unei cești de ceai îți provoacă durere la nivelul danturii este recomandat să nu mai aștepți nicio secundă și să mergi la un consult stomatologic.

Sensibilitaea dentară se poate trata și astfel te vei putea bucura de o viață normală și liniștită.

Una dintre problemele dentare tot mai frecvente, din cauza căreia poți avea parte de un disconfort ce se poate manifesta printr-o prezență acută, scurtă de durere la contactul cu diferite substanțe sau temperaturi.

Cauza fiind de cele mai multe ori subțierea smalțului dentar sau pierderea acestuia, astfel încât dentina este expusă acțiunilor factorilor externi.

Nu amâna vizita la stomatolog

Pentru o dantură frumoasă, sănătoasă este necesar să mergi de 2 ori pe an la un consult stomatologic. În felul acesta vei trata din timp problemele apărute.

Un zâmbet sănătos începe de la obiceiurile tale zilnice și se conturează în cabinetul stomatologic.

Ai grijă la pasta de dinți

Dacă ai dantura sensibilă este indicat să folosești una special creată pentru dinții sensibili. Și asta deoarece anumite produse măresc sensibilitatea dentară, mai ales dacă folosești produse pentru albirea dinților acasă.

Iar pentru ca un produs bun să fie eficient trebuie să îi dai timp să acționeze. Deci nu te aștepta la rezultate din prima.

Află pe Clicksanatate.ro la ce tipuri de băuturi să renunți dacă suferi de sensibilitate dentară!

Așa-ți stimulezi în mod natural nivelul de serotonină!

De ce este bine să faci mișcare după masă

 

Loading...