Dacă nu ai fost mulțumit de ceaiurile din comerț gata preparate pentru a te ajuta să slăbești, încearcă să îți pregătești singur acasă cel mai bun mix care să te ajute în lupta cu kilogramele în plus.

În cazul în care erai în căutarea unei rețete ideale pentru a ajuta organismul să consume mai multe calorii și să intensifice procesul de ardere, află acum ca ai nevoie  numai de 3 ingrediente. Învață cum să le combini și vei uita de colăceiii din jurul taliei sau de grăsimea de pe coapse.

Ce conține acest ceai?

În primul rând trebuie precizat că ai nevoie doar de ingrediente naturale, astfel că este necesar să îți procuri 250 ml de apă purificată, 1 plic de ceai verde,  jumătate de rădăcină de  turmeric, jumătate de linguriță de scorțișoară.Atât ceaiul vrede, cât și scorțișoara și turmenicul sunt renumite pentru activitatea lor împotriva formațiilor tumorale și pentru a ajuta organismul să accelereze procesul de aardere a grăsimilor.
Pune la fiert apa, iar după ce dă în clocot adaugă ingredientele. Ulterior pune un capac peste oală și lasă 15 minute la infuzat.
Află pe Clicksanatate.ro cât timp să urmezi cura cu acest ceai!

Trucuri pentru a-ți regenera părul
Ceaiul de urzică elimină toxinele
 

Loading...

Alte articole