Bucură-te de sănătatea la pahar pe care natura ți-o pune la dispoziție. Morcovul este una dintre cele mai sănătoase, vitaminizante și gustoase legume. Sucul de morcovi îți păstrează vederea bună, dar acesta nu este singurul avantaj pe care ți-l oferă.

Deși se spune că anumite fructe și legume au forme asemănătoare anumitor organe din organism și că prin consumarea lor ținem bolile la distanță, legumele sunt gustoase, sațioase și ușor de procurat. Chiar dacă anumite voci susțin că morcovul este în interior asemănător ochiului uman și că este ideal a fi consumat tocmai pentru a menține sănătatea vizuală, morcovul este bun pentru sănătatea întregului organism.

Plini de vitamine și am ales având un aport mare de beta-caroten, morcovul poate fi consumat de către toată lumea.

Previne diabetul și bolile cardiovasculare

Recomandat a se consuma mai ales pentru a te bucura de o privire ageră, are beneficii se cuprind și frumusețea părului, a unghiilor cât și a pielii.

Culoarea sa vine tocmai din aportul mare de batacaroten la care se adaugă o doză semnificativă de vitamina A, benefică la menținerea sănătății pielii, a vederii cât și a aparatului cardiovascular.

Cantitatea de potasiu regăsită în această legumă, protejează și ficatul, ajută la eliminarea depozitelor adipoase din organism și astfel contribuie și la reducerea colesterolului rău.

Bucurându-se de un mix compus din potasiu, mangan și magneziu, morcovul se transformă astfel într-un aliment ideal ce combate creșterea nivelului de zahăr din sânge și astfel putând fi consumat inclusiv de către persoanele diabetice.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte efecte are sucul de morcovi!

Cele mai sănătoase alimente pentru bărbați

Aceasta este cea mai bună dietă pentru stomacul tău!
 

 

 

 

Loading...