Specialiștii afirmă despre avocado că ne ajută să ținem în frâu colesterolul rău, oferind totodată și senzația de sațietate, ferindu-ne de constipație.

Când vine vorba despre grăsimi, acestea sunt de două feluri, cele rele care trebuie evitate cu orice preț și cele bune din care face parte și avocado.

Având totodată și un conținut ridicat de fibre, proprietăți detoxifiante, va ține sub control inclusiv nivelul de zahăr din sânge.

Un simplu avocado îți oferă peste 20 de nutrimenți benefici, pe lângă vitamine și minerale, acidul folic fiind esențial mai ales în timpul sarcinii atât pentru bebeluș cât și pentru mămică.

Acest rol este oferit mai ales de cantitatea marea de vitamina C, esențială pentru menținerea sistemului cardiovascular sănătos și pentru prevenirea îmbătrânirii premature, în timp ce vitamine D de care se bucură are grijă de masa ta osoasă.

Nici vitamine E nu este de trecut prea ușor cu vederea, aceasta fiind esențială pentru sistemul nervos la fel ca și vitaminele A, B6, B12,K ce se regăsec din plin în acest fruct.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte avantaje îți aduce consumul frecvent de avocado!

Oțetul de mere combate indigestia

Când ficatul se îmbolnăvește, acestea sunt semnalele!

 
 
Loading...