Dacă săptămâna trecută ai pus grâu la încolțit în seara de Sfântul Andrei, în curând te vei putea bucura de efectele pozitive ale curei cu grâu. În caz contrar, poți să-l pui acum la încolțit.

Alimentul nostru cel de toate zilele, nelipsit de pe masa noastră, cu care începem și ne terminăm ziua și anume mult îndrăgita pâine are la bază o cereală extrem de sănătoasă. Doar că procedeul prin intermediul căreia rezultă pâinea și cantitatea consumată poate dăuna sănătății tale.

Grâul, căci despre el este vorba, mai ales atunci când a încolțit este considerat ca fiind un aliment minune deoarece are efecte antioxidante și terapeutice surprinzătoare.

Dacă i se oferă condițiile prielnice, grâul îți va furniza o multitudine de nutrimenți, motiv pentru care și-a câștigat și numele de ou vegetal.

Sursă bună de minerale

Grâul după ce a încolțit și ai obținut iarba de grâu o poți consuma sub forma sucurilor ce îți vor oferi un veridic efect depurativ, antioxidant și curativ.

Semințele încolțite de grâu sunt bogate în minerale și vitamine, având în cantități foarte mari calciu, magneziu, fosfor dar și vitaminele A, B, E, D, K, PP, cât și enzime și hormoni vegetali.

Află pe Clicksanatate.ro cum se ține cura cu grâu încolțit!

Ce trebuie să faci dacă vrei să renunți la cafea
Video. Fii activ la birou!
 

 
 
Loading...