Este cel mai trendy mod de a ne începe ziua, dar este posibil să bem prea multă apă cu lămâie? Această băutură formată din apă călduță și suc de lămâie este benefică și ne ajută să slăbim, dar înainte trebuie să știm câteva lucruri despre ea.


Tot ce știm despre lămâie sunt lucruri pozitive. Sucul de lămâie ne oferă doza necesară de antioxidanți care luptă împotriva celulor canceroase și ne oferă vitamina C. Prin această băutură putem înlocui sucurile care conțin zahăr, fiind cele care conțin calorii. În plus, apa cu lămâie este un mod simplu de a reduce grăsimile.

Lămâia este un fruct citric foarte popular. Este o sursă bogată de vitamine și minerale, care oferă beneficii pentru sănătate. Vitamina A, B, B 6 și C, și minerale precum fier, cupru, calciu, magneziu, zinc, dar și proteine, sunt câteva dintre ele.

Știm că nu o să slăbim doar dacă bem apă cu lămâie, pentru că nu am rezista o zi întreagă fără a mânca. Totuși, este cea care îmbunătățește digestia sau detoxifică organismul. Cu toate acestea, există câțiva factori pe care trebuie să-i avem în minte atunci când începem o dietă bazată pe apă cu suc de lămâie.

Află pe clickpentrufemei.ro ce trebuie să știi înainte de a începe o dietă bazată pe apă cu lămâie.

 
 
Loading...