Beneficiile consumului de migdale crude. Ce boli putem preveni

Ultima actualizare:

    Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Migdalele, numite de evrei „Darul lui Dumnezeu“, conţin vitamine, minerale, proteine şi fibre, oferind beneficii incredibile pentru sănătate. Acestea pot fi consumate crude ca o gustare sănătoasă, dar şi pentru a obţine făină, unt, lapte şi diverse loţiuni pentru îngrijirea corpului.

Migdalele au în compoziţia lor vitamina A, grupul de vitamine B (B1, B2, B3, B6), vitamina C, vitamina E, calciu, fier, mangan, magneziu, fosfor, potasiu, zinc, acid folic, acid pantotenic, molibden, seleniu, glucide, apă, proteine, grăsimi mononesaturate. Pentru a ne bucura de toate beneficiile migdalelor, nutriţioniştii recomandă să le mâncăm în stare crudă. De asemenea, trebuie să le hidratăm cel puţin 9 ore înainte de a le consuma, pentru a uşura digestia.

Citește continuarea articolului, aici!Citește și:Anna Lesko s-a izolat din cauza coronavirusului: ”Mă apucă plânsul cât de liberi şi fericiţi eram!”Adevărul despre coronavirus. Se ia sau nu de pe haine ori alimente?! Anunţul făcut de Raed Arafat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net