Una dintre plăcerile bărbaților, berea combate probleme precum căderea părului, picioarele obosite, îmbătrânirea prematură a pielii.

Bogată în fier și vitamina B, atât timp cât este consumată cu moderație reprezintă un adevărat medicament pentru corpul uman.

Este benefică pentru a te proteja de apariția bolilor de inimă, de pietrele la rinichi, susține buna activitate musculară dar și sistemul osos.

Are efect antiîmbătrânire

Cu timpul, procesul de îmbătrânire conduce la apoptoză și moarte celulară, un proces normal care poate fi împiedicat sau agravat de anumiți factori sau obiceiuri. Radicalii liberi sunt în topul factorilor nocivi pentru organismul uman. Astfel, prin intermediul antioxidanților conținuți de bere, aceasta îți protejează la nivel celular organismul, oferind un puternic efect antiageing.

Adaug-o în apa de baie

Dacă vrei să experimentezi pe propria ta piele beneficiile aduse de bere, alege să o adaugi în apa de baie. După ce ai curățat cada, răstoarnă o bere neagră în cadă și dă drumul la apă. Acest remediu era folosit de femeile din Egipt pentru a se bucura de o piele fină și hidratată. Astfel că au aparut tot felul de ritualuri care au la bază berea, de la masajul cu bere până la împachetările cu această licoare.

Uită de picioarele obosite

Stai mult în picioare, pe tocuri sau parcurgi distanțe mari zilnic, iar seara resimți oboseala mai ales la nivelul picioarelor?  În cazul acesta amestecă o doză de bere cu o cană de lapte și două linguri de miere.  La amestecul obținut adaugă 6 căni de apă și lasă picioarele să se relaxeze pentru 15 minute. Vei uita de durerile pricinuite de oboseală.

Află pe clicksanatate.ro cum să previi căderea părului cu bere!

Dansul îți îmbunățește imunitatea și memoria

Îngrijește-ți tenul cu iaurt și lămâie!

 

 

 
 
Loading...