Care sunt cele mai bune condimente pentru masa pascală

Ultima actualizare:

    În amestecurile de condimente din comerţ poate fi găsit glutamatul (E330), un întăritor de gust care adaugă o notă uşor acrişoară.www.clicksanatate.ro
În amestecurile de condimente din comerţ poate fi găsit glutamatul (E330), un întăritor de gust care adaugă o notă uşor acrişoară.www.clicksanatate.ro

Dau gust mâncării, dar au şi efecte terapeutice. Specialiştii în nutriţie ne spun ce condimente să punem în mâncare, astfel încât să nu avem probleme după mesele copioase din zilele de sărbătoare.

Anumite condimente pot fi adăugate în mâncare chiar de la începutul pregătirii. În acest caz, ele transmit alimentelor efectele lor terapeutice şi, astfel, legumele, cerealele, leguminoasele şi alte alimente vor fi mai uşor digerabile.

Aceste condimente sunt: boabele de muştar, chimenul, coriandrul, dafinul, ienibaharul, cuişoarele, ienupărul. În general, acestea sunt sub formă de seminţe şi pot fi puse la fiert chiar nemăcinate.

Alte condimente pot fi adăugate în mâncare după ce preparatele au fost luate de pe foc. Este vorba despre plantele cu frunze aromate: pătrunjelul, ţelina, mărarul, menta, tarhonul, leuşteanul, busuiocul, salvia şi cimbrişorul.

Află pe clicksanatate.ro ce alte condimente te ţin departe de problemele digestive

image
image
image
image
image
image
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net