Simți o senzație de arsură în stomac și piept, în special după ce mănânci? Dacă da, atunci s-ar putea să te confrunți cu aciditate gastrică. Din acest motiv, ar trebui să acorzi o mai mare atenție alimentelor pe care le consumi în fiecare zi!


Încă de când ne naștem și până murim, organismul se poate confrunta cu mai multe probleme de sănătate, în orice moment. O boală poate afecta o parte a corpului și aceasta ar putea fi minoră, putând fi tratată cu ușurință, în timp ce multe afecțiuni grave se tratează mai greu.

Pentru a preveni bolile, ar trebui să acorzi atenție simptomelor și să identifici cauzele, astfel încât să poată fi tratate înainte să fie prea târziu. Cele mai multe afecțiuni au cauze specifice și, astfel, sunt mai ușor de tratat.

Acum să vorbim despre aciditatea gastrică

Aciditatea gastrică este o afecțiune digestivă în care secreția de acizi digestivi este mai mult decât normală în intestine, provocând arsuri la stomac. Gaze, indigestie, senzație de arsură în piept, durere de stomac, senzație de greață, constipație, etc., sunt toate simptome ale acidității. Principala cauză a acidității este alimentația nesănătoasă. Cu toate acestea, studiile arată că și stresul poate provoca aciditate. 

Află ce factori declanșează aciditatea gastrică pe clickpentrufemei.ro.

 

Iată de ce te trezești cu durere de stomac dimineața

Arsuri stomacale? Uite ce trebuie să eviţi!

 

Loading...