Există numeroase tehnici de masaj care relaxează corpul; multe dintre ele nu doar că sunt foarte benefice pentru organism, dar creează și o stare foarte plăcută. Problema este că un masaj complet necesită timp și bani.


Din fericire, pe corpul uman există anumite puncte care dacă sunt masate cu grijă, pot avea același efect pozitiv asupra organismului, fără a avea nevoie de un specialist în acest domeniu, potrivit Brightside.me

Masarea acestui punct de pe frunte îți va îmbunătăți concentrarea, te scapă de durerile de cap și îți relaxează ochii - mai ales după ce ai stat ore în șir în fața calculatorului. În medicina chineză veche, se credea că se îmbunătățește și intuiția acelei persoane.

Ce trebuie să faci?

Tot ce trebuie să faci este să atingi cu degetul punctul dintre sprâncene și să masezi într-un sens vertical. Continuă să faci acest lucru timp de 45 - 60 de secunde. Efectul nu v-a întârzia să apară.

Experții spun că acest punct activează o zonă a creierului care reduce tensiunea nervoasă.

Îmbunătățește aspectul pielii, în special în jurul ochilor și a gurii și ajută la procesul regenerativ al tegumentului.

Așadar, dacă ai o durere de cap sau dacă ai ochii obosiți după o zi plină la locul de muncă, știți ce aveți de făcut!

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...