Sucurile pot fi remediul la care poţi apela pentru calmarea simptomelor, în mai multe afecţiuni. Iată care sunt cele mai potrivite sucuri de legume şi fructe, în funcţie de boala de care suferi!

Suc contra stresului: în cazul în care eşti stresat poţi bea un suc din banane, căpşuni şi pere.

Suc contra artritei: durerile provocate de artrită pot fi calmate dacă urmezi o cură cu suc de ţelină, morcov, anans şi lămâie.

Suc pentru bolnavii de ulcer: dacă suferi de ulcer gastic sau de gastrită, un suc de ajutor pentru calmarea durerilor este cel făcut din vartă, morcov şi ţelină.

Suc, în caz de indigestie: dacă te-ai deranjat la stomac un suc de ajutor este cel de mentă, în combinaţie cu ananas, ţelină şi morcov.

Suc contra depresiei: Simptomele depresiei pot fi ameliorate dacă faci o cură cu ceai de spanac, sfeclă roşie, ananas, mere şi morcov. Este o sursă importantă de minerale şi vitamine.

Suc care te scapă de oboseală: în zilele în care te simţi fără vlagă, o cană cu suc de mere verzi, lămâie, spanac, ţelină, sfeclă roşie şi ananas este alegerea perfectă pentru tine.

Suc pentru bolnavii de astm: Dacă suferi de astm, un suc ideal este cel de lămâie, spanac, câteva frunze de usturoi verde, măr şi spanac.

Află pe clicksanatate.ro ce sucuri te pun pe picioare dacă ai răcit sau ai dureri de cap!

3 tipuri de semințe pentru o digestie ușoară

Remedii naturiste EFICIENTE cu usturoi

 
 
Loading...