Pe lângă o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate, îți poți crește șansele să ajungi cât mai repede la silueta visată cu ajutorul plantelor. Acestea stimulează digestia, intensifică metabolismul și, în unele cazuri, elimină toxinele din organism.

Deși n-au fost inventate soluții miraculoase care te ajută să slăbești rapid și fără efort, remediile din plante sunt de un real folos când vrei să ții o dietă. Condiția este să le incluzi în alimentația zilnică, să ai grijă cum combini produsele și să faci mișcare. Cele mai recomandate sunt plantele care au acţiune detoxifiantă, diuretic-depurativă, care stimulează digestia, transpiraţia şi care accelerează metabolismul.
Sportul  și o alimentație corectă sunt cele mai eficiente metode pentru a slăbi sănătos, pe termen lung.
Poți înlocui cafelele de peste zi cu ceaiul negru. Pe lângă faptul că are cafeină, conține și L-teanină, un amino acid care scade apetitul.

Ceai de anghinare

Peste 1 lingură de frunze uscate toarnă apa clocotită şi lasă la infuzat 5 minute. După răcire, strecoară lichidul. Prima cană se bea dimineaţa, după micul dejun. Restul cantităţii de ceai se bea pe parcursul zilei.

Decoct de cicoare

Peste 30 g rădăcină de cicoare toarnă apa rece, apoi pune pe foc. Lasă 10-15 minute din momentul în care apa începe să fiarbă. Stinge focul, strecoară decoctul și lasă-l la eăcit. Bea 2 căni pe zi.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte plante îți susțin eforturile de a slăbi!

Laptele de capră, indicat celor cu intoleranță la lactoză

Accelerează-ți metabolismul cu acest suc!
 

 
 
Loading...