Cel mai sănătos tip de carne de pasăre

Ultima actualizare:

    Pieptul de pui este partea cea mai slabă în grăsimiclicksanatate.ro
Pieptul de pui este partea cea mai slabă în grăsimiclicksanatate.ro

Fie că este vorba de carne de pui, de curcan, de gâscă sau de rață, toate acestea aduc beneficii sănătății. În funcție de preferințe, dar și de indicațiile medicului poți alege sortimentul de carne care să-ți completeze meniul. Noi îți spunem care este cel mai sănătos tip de carne de pasăre!

Cel mai sănătos tip de carne de pasăre: de pui

Dacă este gătită în mod sănătos (la grătar, la abur sau la cuptor), carnea de pui nu îți pune în pericol sănătatea, întrucât este săracă în grăsimi (dacă este curățată de piele și grăsime), dar este bogată în proteine necesare pentru o bună funcționare a organismului.

Totuși, ai grijă la modul în care o prepari! Dacă este prea arsă, carnea de pui poate conține unele substanțe nocive cauzatoare de cancer.

Pieptul este partea cea mai slabă în grăsimi, el având mai puţin de jumătate din grăsimea unei fripturi degresate de vită. Inclusă în dietă, carnea de pui este o bună sursă de proteine, de aceea nu trebuie să lipsească din alimentația copiilor, mai ales în perioada de creștere, cât și din cea vârstnicilor deoarece protejează împotriva pierderii osoase.

Afă pe clicksanatate.ro care este cel mai sănătos sortiment de carne de pasăre

image
image
image
image
image
image
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net