Nicio dimineață fără vitamine și minerale de calitate! Acesta ar trebui să fie motto-ul tău. Încearcă să înlocuiești cafeaua matinală sau lipsa micului dejun cu un pahar de suc proaspăt făcut în casă sau măcar cu o porție de fructe.

În felul acesta, te vei bucura de o pielea frumoasă, hidratată, o activitate cerebrală bună și starea ta de spirit va fi una de zile mari, ca să nu mai vorbim de doza de energie pe care o vei resimți pe tot parcursul zilei.

Favorizează curățarea arterelor

Sângele este responsabil de transportul tuturor substanțelor nutritive către organe. Un suc preparat în casă îți menține sănătatea aparatului cardiovascular.

Cea mai bună modalitate de a îngriji starea arterelor este să faci mișcare în mod frecvent, să te hidratezi corespunzător și pentru asta poți să apelezi și la un suc la micul dejun.

Pentru asta ai nevoie de 2 banane, 2 cești de suc de portocale proaspăt stors, o lingură de miere și o linguriță de vanilie. Amestecă toate ingredientele cu ajutorul unui blender, adaugă și un pahar de apă și bucură-te apoi de porția ta de sănătate.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte sucuri sunt recomandate dimineața!

Avantajele curei cu grâu încolțit
Când e nevoie de anticoagulante și diuretice
 

loading...
Loading...