Frumusețea este trecătoare însă există anumite obiceiuri pe care le ai aproape zilnic și care contribuie la accelerarea procesului de îmbătrânire prematură.

Este foarte bine să ai propriul tău ritual atât la începutul zilei cât și pe parcursul ei. Însă tu știi cât de periculoase sunt unele dintre ele mai ales pentru pielea și sănătatea ta?

Primul aspect care trebuie menționat este Soarele. Timpul petrecut în tipul verii cât și faptul că nu folosești o cremă cu factor de protecție pe tot parcursul anului indiferent de vremea de afară.

Pielea ta poate avea destul de mult de suferit, astfel că riști să te arzi, să faci insolație sau să te expui radiațiilor ce pot fi destul de nocive pentru pielea ta și astfel să accelerezi procesul de îmbătrânire prematură.

Nu dormi suficient pentru a munci

Îți sună cunoscut statul peste program la birou sau luatul de lucru acasă și statul treaz până târziu în noapte pentru ca mai apoi la 5-6 să fii în picioare gata pentru o nouă zi de lucru?

Cu cât vei avea parte de mai puține ore de somn cu atât mai expus diverselor afecțiuni vei fi. Somnul este strâns legat de elasticitatea și luminozitatea tenului, cât și de capacitatea de regenerare a pielii.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte obiceiuri te îmbătrânesc înainte de vreme!

Dacă vrei să scapi de celulită consumă aceste alimente!

Plante care pot înlocui carnea roșie

 
 
Loading...
Citeste tot despre: