Trăim într-un ritm alert, având zilnic termene limită și întâlniri. Uneori, pentru a face toate aceste lucruri,pierdem ore de somn, sărim peste mese importante sau renunțăm să mai facem sport, toate acestea răsfrângându-se implicit asuprasănătății noastre.


Și totuși... Cum putem să ducem la bun sfârșit activitățile unei zile obișnuite, fără a ne da peste cap organismul?Cum putem să avem un stil de viață echilibrat?

NESCAFÉa arătat în cadrul unui eveniment inedit, ai cărui invitați speciali au fost Chef Florin Dumitrescu și medicul nutriționist Mihaela Bilic, că răspunsurile la aceste întrebări sunt mai simple decât am fi crezut, un rol esențial în menținerea unui stil de viață sănătos avându-l păstrarea măsurii în toate.

NESCAFÉ este un susținător al unui stil de viață echilibrat și al alegerilor sănătoase. Astfel, este important pentru noi ca iubitorii de cafea să știe care este recomandarea noastră pentru prepararea unei căni de cafea solubilă 100% naturală, pentru ca ei să se poată bucura de toate beneficiile pe care ea le oferă, a declarat Ovidiu Tunaru, Country Business Manager Nestle Romania.

În cadrul evenimentului –NESCAFÉ – Măsură în toate, cei doi invitați au oferit o imagine de ansamblu asupra moderației, privind-o din perspective diferite și în același timp complementare, demonstrând de ce este esențială atât din punct de vedere nutrițional, al beneficiilor asupra sănătății, cât și al plăcerii gustului.Astfel, Chef Florin Dumitrescu a realizat o demonstrație spectaculoasă, pentru toate gusturile, menită sa ilustreze cât de important este să respectăm măsura în domeniul culinar.

chef_florin_dumitrescu.jpg

Chef Florin Dumitrescu
Florin Dumitrescu a fost una dintre vedetele evenimentului NESCAFE

Gătitul este atât o artă, cât și o știință. Presupune atenție la detaliiși, de asemenea, respectarea regulilor. Asta pentru că fiecare pas conteazăîn procesul culinar, reflectându-se în gustul și textura preparatului. Am acceptat provocarea primită de la NESCAFÉ, pentru că măsura este esențială pentru a obține un preparat delicios, fie că este vorba de o cană de cafea sau de un desert.Pentru a demonstra cât de importantă este precizia în bucătărie, am pregătit o cremă de mascarpone cu mousse de ciocolată, crumble, sos de cafea și jeleu de cafea în două moduri diferite – respectiv, urmând pașii dinrețetă și fără a respecta măsurile recomandate. Diferența dintre cele două deserturi, în ceea ce privește gustul și aspectul, a fost cât se poate de evidentă, a declarat Chef Florin Dumitrescu.

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a vorbit despre importanța echilibrului pentru sănătatea noastră și cum el poate fi obținut prin a avea o măsură în toate – sport, nutriție sau muncă. Ea a explicat că trebuie să oferim atenție alimentelor pe care le consumăm, deoarece, pentru a funcționa în parametrii normali, corpul uman are nevoie de o anumită cantitate de nutrienți. Parte a unui stil de viață echilibrat este și consumul de cafea solubilă 100% naturală. În cazul cafelei solubile, ca și în cazul celei măcinate, există o măsură care ar trebui respectată, pentru a ne putea bucura de toate beneficiile pe care ea le oferă.

Care este recomandarea de preparare a unei căni de cafea solubilă 100% naturală? Primul pas în obținerea unei cafele solubilecu gust buneste prepararea corectă. Recomandarea NESCAFÉ este ca o cană de cafea să fie preparată cu 2 lingurițe de cafea solubilă (3.5 grame) la 150 ml de apă potabilă. Prin consumul cafelei astfel preparată organismul tău poate obține beneficiile oferite.

mihaela_bilic.jpg

Mihaela Bilic
Nutriţionistul Mihaela Bilic afirmă un echilibru în alimentaţie este esenţial pentru sănătatea noastră

De-a lungul timpului, a apărut mitul conform căruia cafeaua solubilă e mai tare decât cafeaua măcinată. De fapt, studiile demonstrează contrariul, în condițiile în care este preparată corect, adică să punem 2 lingurițe de cafea solubilă NESCAFÉ la 150 ml de apă. Cafeaua crește capacitatea de memorare și concentrare, îmbunătățește performanțele fizice și rezistența la efort, crește tonusul organismului și ne face mai „deștepți”. Un stil de viață sănătos presupune măsură în toate, așa că, pe lângă o alimentație echilibrată și diversificată, consumul de cafea poate face parte din obiceiurile noastre zilnice, a declarat Mihaela Bilic, medic nutriționist.

Asigură-te că ai un stil de viață sănătos și echilibrat, păstrând mereu o măsură în toate.Iar pentru a te bucura de toate beneficiile pe care cafeaua solubilă 100% naturală le poate aduce organismului, prepar-o întotdeauna conform recomandărilor.

 

1.Tad T. Brunyé, Caroline R. Mahoney, Harris R. Liebermanc, Holly A. Taylor (2010). Caffeine modulates attention network function. Brain and Cognition 72, 181–188

nescafe_-_masura_in_toate.jpg

Nescafe
Nescafe recomandă "măsură în toate"

Despre NESCAFÉ

Cafeaua solubilă a fost inventată de Nestlé în 1938 şi a fost denumită NESCAFÉ, derivat din numele companiei Nestlé şi café. Astăzi, NESCAFÉ este cafeaua nr. 1 în lume, venind în întâmpinarea consumatorilor cu foarte multe varietăţi de produse pentru toate gusturile. 

Nestlé, la nivel global

Nestlé este lider mondial în industria alimentară, fiind prezent în 86 de țări, cu un număr de 468 de fabrici și 333.000 de angajați. Prin misiunea companiei "Good Food, Good Life", Nestlé își ia angajamentul de a îmbunătăți calitatea vieții consumatorilor în fiecare zi, în întreaga lume, oferindu-le o varietate de produse, ca parte dintr-un stil de viață echilibrat.

Nestlé în România

Nestlé a intrat pe piața din România în 1995, în momentul de față având 1000 de angajați în București și în Timișoara, unde este localizată fabrica Nestlé.

În România, Nestlé este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața alimentară, cele mai multe dintre brand-uri fiind lideri în categorie (locul 1 sau 2 pentru majoritatea segmentelor în care este prezent).

Portofoliul Nestle Romania cuprinde o varietate de produse din diverse categorii, pentru a răspunde cererii consumatorilor: cereale pentru micul dejun pentru adulți (Nestlé Fitness, Musli Clasic, Musli Tropical), pentru copii (Nesquik, Nesquik Alphabet, Nesquik Duo, Chocapic, Cheerios, Cookie Crisp, Cini Minis), pentru tineri adolescenți (Lion), cât și pentru toată familia (Corn Flakes și Gold Flakes), precum și batoane de cereale pentru copii (Nesquik, Cini Minis, Chocapic) și batoane de cereale pentru adulți (gama Nestlé Fitness și gama Musli), băuturi (NESCAFÉ, Nesquik), divizia Nestlé Professional, dulciuri (JOE, Nesquik, Kit Kat, Lion, After Eight), înghețată (Nestlé Ice Cream), produse culinare (Maggi), produse pentru sugari (Nestlé Nutrition) și hrană pentru animale (Purina). Napolitanele JOE și Nesquik, precum și specialitățile de cafea NESCAFÉ 3in1 sunt produse în România, la fabrica din Timișoara.

 

 
 
Loading...