Alte articole

Studiile recente în domeniu au scos la iveală că amestecul de suc de lămâie și bicarbonat de sodiu are un efect potențial anticancer. Cercetările experimentale au scos la iveală că această combinație-minune împiedică celulele canceroase să se răspândească.


Oamenii de știință, spun cei de la curejoy.com, au solicitat pacienților diagnosticați cu cancer să ia dimineața, pe stomacul gol, câte două lingurițe de zeamă de lămâie cu o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu.  De ce această combinație?

Pentru că lămâia a dovedit efecte anticancerigene, antidepresive și de combatere a formării chisturilor, a tumorilor și paraziților interni. Asta, în timp ce bicarbonatul de sodiu contribuie la reglarea pH–ului din corp și împiedică, astfel, înmulțirea și răspândirea celulelor canceroase.

Studiile recente în domeniu au arătat că bicarbonatul și lămâia pot înhiba formarea tumorilor. Una dintre cele mai importante companii de producere a medicamentelor a făcut teste încă din anul 1970 și au descoperit că sucul de lămâie distruge celulele carcinogenice asociate cu nu mai puțin de 12 tipuri de cancer.

Află totul despre această combinație miraculoasă pe clickpentrufemei.ro. 

 

Băutura care scade în mod natural tensiunea arterială
Această băutură elimină grăsimea abdominală

 

 
 
Loading...