Calmant general, carminativ, hipotensor, afrodisiac, brânca-ursului menține la un nivel normal tensiunea arterială și susține fertilitatea.

Reduce tensiunea arterială

Acest „ginseng natural“ este un hipotensor excelent, previne și combate hipertensiunea arterială, ajutând și în ameliorarea simptomelor circulaţiei periferice deficitare, adică îmbunătățește circulația la nivelul mâinilor și picioarelor care sunt reci. Pentru reglarea tensiunii arteriale se iau 4-6 comprimate de brânca-ursului zilnic, timp de 6 săptămâni, apoi  2 săptămâni se face pauză. Trebuie luate regulat la aceleași ore, (06.00, 12.00, 18.00 și 22.00).

Crește dorința sexuală

Prin efectul său antispasmodic, brânca-ursului stimulează activitatea ovariană, ajutând în relaxarea mușchilor de la nivelul vaginului și uterului. Brânca-ursului are efectul de reducere a anxietății, crescând dorința sexuală și reglând menstruația. Femeile cu probleme legate de frigiditate pot lua 2 comprimate în doză unică, cu 15 minute înaintea actului sexual. Cei cu tulburări de erecție pot lua brânca-ursului sub formă de tinctură, cu 10-30 de minute înaintea actului sexual.
Doză recomandată este de 1-3 linguriţe (adică 4-12 ml), care se administrează de preferat diluate în apă şi pe stomacul gol. Acționează ca un vasodilatator puternic la nivelul vaselor care alimentează cu sânge zona genitală. Pentru a avea efectul scontat este indicat să renunți la vicii, (fumat și alcool) dar şi la alimentele bogate în grăsimi animale. În caz de amenoree, infertilitate la femei și insuficiență ovariană, se ia pe stomacul gol, 1 linguriță de pudră de brânca-ursului cu puțină apă, de 3 ori pe zi. Efectele devin vizibile după prima lună de tratament.

Află pe Clicksanatate.ro cum să folosești planta pentru a-ți spori fertilitatea!

INTERVIU. Prof. Zielinski: „Medicina personalizată acționează asupra moleculelor canceroase”

Donează sânge pentru semeni!

Loading...