Durere de cap, frisoane, senzație de moleșeală? Încă de la primele simptome combate răceala cu aceste mici trucuri!

Începe-ți dimineața cu un duș fierbinte. Acest prim pas îți va îndepărta senzația de frig și te va ajuta să descongestionezi căile nazale.

Ai grijă totuși ca apa să nu fie extrem de fierbinte, deoarece îți va cauza leziuni ale pielii.

Folosește plante aromatice. Poți opta pentru un săculeț din tifon în care să adaugi levănțică, iasomie, mușețel sau orice altă plantă preferi, ba chiar și câteva picături de ulei esențial. Atârnă-l sub jetul de apă. În felul acesta te vei răsfăța cu un veritabil moment de spa chiar la tine acasă încă de la prima oră a dimineții.

Nu sări peste micul dejun

Alimentația este poate cel mai important pion în menținerea sănătății tale, astfel că se recomandă ca dimineața să optezi pentru o veritabilă doză de vitamina C luată din fructe de pădure sau portocale, ambele variante fiind extrem de bogate în antioxidanți.

Poți să adaugi 2-3 cm de ghimbir, să le transformi într-un delicios smoothie, piure de fructe sau să le consumi ca atare.

Apelează la o inhalație, de preferat pe la prânz, înainte de a servi următoarea masă. Astfel, îți vei descongestiona și mai bine sinusurile și vei evita durerea de cap. În apa pentru inhalație poți să adaugi câteva picături de ulei esențial de eucalipt sau de pin.

Află pe Clicksanatate.ro ce te ajută să scapi de răceală într-un timp mai scurt!

Combinații de ingrediente pentru a-ți albi dantura acasă

Legătura dintre sinuzită și oțetul de mere
 

Loading...