Ai așteptat cu nerăbdare momentul oportun pentru a obține un bronz perfect. Iată câteva ponturi pentru a te bucura de o piele bronzată cât mai mult timp!

Chiar dacă statul la plajă poate fi extrem de plăcut, trebuie să ții cont de anumite aspecte înainte de a te expune razelor solare. În caz contrar te poți confrunta cu arsuri solare care nu sunt deloc plăcute și cu alte afecțiuni, cea mai gravă fiind cancerul de piele.

Gomajul înainte de toate

O piele frumoasă și sănătoase are nevoie în mod constant de o igienă corespunzătoare. Gomajul este primul pas deoarece ajută la îndepărtarea celulelor moarte, activează circulația sangvină și se comportă precum un masaj.

Alege una dintre variantele naturale și sănătoase de gomaj de la zaț de cafea cu diferite uleiuri până la cele mai abrazive dacă este cazul.

Trebuie să ții cont că expunerea prelungită la soare are și efecte negative asupra pielii forțând astfel procesul natural de îmbătrânire a corpului. Poți apela și la uleiul de cocos amestecat cu făină de porumb sau

Hidratarea este vitală

Este importantă și hidratarea. Poți să ai un corp hidratat prin intermediul alimentelor pe care le consumi. Alege-le pe cele care au un aport mare de apă: castravete, pepene, căpșuni, ananas, ardei.

Nu uita nici de crema de corp care trebuie aplicată în fiecare seară după duș și mai ales după epilare. Ai nevoie de o loțiune calmantă și intens hidratantă.

Nici cantitatea de apă pe care o bei zilnic nu trebuie neglijată. Atât înainte,  în timpul cât și după plajă ai nevoie de hidratare. Cu cât este pielea mai uscată, cu atât ai mai multe șanse să te ardă soarele mai tare.

Alege o cremă cu factor de protecție potrivită pielii tale și aplic-o cu cel puțin 15 minute înainte de a te expune la soare. În felul acesta, va avea timp să intre în piele și să-ți ofere ulterior protecția necesară.

Află pe clicksanatate.ro ce uleiuri esențiale au efect calmant!

Menține-ți sănătatea și silueta cu pepene galben

Avantajele terapiei cu ultrasunete

 

 
 
Loading...