Specialiștii spun că, în mod normal, o persoană adultă elimină până la un litru de transpiraţie pe zi. Iar în cazul unor activităţi fizice intense (alergat, dansat etc.), cantitatea de sudoare poate creşte. Așadar, procesul de transpirație este perfect normal.

Sunt persoane care transpiră excesiv. În plus, se poate întâmpla ca sudoarea să fie și foarte urât mirositoare. Dacă și tu te regăsești în această situație, nu te mai stresa! Am câteva trucuri pentru tine care te vor ajuta să scapi de această problemă stânjenitoare. Iată cum poți face posibil acest lucru!

O soluție ieftină și eficientă: oțetul de mere

Este binecunoscut faptul că oțetul are proprietăți astrigente. Așa că, nu e de mirare faptul că te poate ajuta să scapi de transpirația excesivă. În plus, este un truc extrem de simplu, ieftin și eficient. Iată ce trebuie să faci: pune pe o bucată de bumbac oțet și aplică-l, seara, pe axilă. Ține-o până când este uscată complet. De dimineață, spală-te cu apă și cu săpun. Astfel, axila ta va rămâne uscată întreaga zi și nici nu vei mai emana mirosuri neplăcute.

Cartoful usucă sudoarea

Și cartoful crud te poate scăpa de sudoare, mai ales de mirosul neplăcut al acesteia.  Cum trebuie să procedezi? Înainte de a ieși din casă, fă un duș și apoi ține la subraț o felie de cartof crud. Apoi, lasă să se usuce și aplică un antiperspirant. Chiar dacă vei mai transpira, cu siguranță, aceasta nu va mai elimina o mireasmă neplăcută.

Descoperă pe clicksanatate.ro câteva remedii în plus contra transpirației abundente!

 
 
Loading...