Suferi de balonare și de oboseală cronică? Ai pietre la rinichi, probleme cu tenul sau infecții urinare recurente? Ar trebui să te gândești să faci o detoxificare a rinichilor. Cu cât mai multe toxine lași să se acumuleze la rinichi, cu atât mai mult riști o boală renală sau un colaps complet al acestora.


 

Cei mai mulţi oameni se nasc cu doi rinichi, fiecare de mărimea unei mingi de tenis. Rinichii sănătoşi au milioane de nefroni care filtrează toxinele. Toxine care sunt, apoi, eliminate prin urină. Rinichii nesănătoşi îşi pierd capacitatea de a filtra toxinele, iar acestea încep să se acumuleze în sânge. Toxine acumulate excesiv în corp dau ameţeli şi induc voma, scăderea apetitului, slăbiciune generalizată, o schimbare a simţului gustului, piele care mănâncă. 
Rinichii sunt unele dintre organele care muncesc cel mai mult în corpul nostru. În fiecare zi, aceştia filtrează aproximativ 100-120 de litri de sânge, în timp ce elimină toxinele şi excesul de fluid. 
Rinichii monitorizează presiunea arterială, fabrică celule roşii, reglează nivelul de calciu pentru oase puternice şi echilibrează nivelul de electroliţi. 

Înainte să începi o cură de detoxificare

Dacă te-ai hotărât să-ţi cureţi rinichii, dă-i corpului tău acea şansă în plus făcând tot ce-ţi stă în putinţă ca să-i imprimi un avantaj. Asta include eliminarea totală a toxinelor (alimente modificate genetic, zahăr, mâncare procesată, lactate, cafeină, prăjeli, grăsimi saturate) din dieta ta zilnică. În acelaşi timp, nu mai fuma şi nu mai bea o săptămână înainte şi după cura ta de detoxifiere. 
Încearcă să elimini chimicalele care se găsesc în detergenţii de casă, în lenjeriile de pat, produsele de curăţat, şampoane, săpunuri şi odorizanţi de cameră. Înlocuieşte câte poţi cu produse naturale. Dacă vrei să investeşti într-un card de acces la sală, ia-ţi cursuri de yoga sau Pilates. Aceste exerciţii meditative stimulează circulaţia şi sistemul limfatic, precum şi sistemul digestiv. 

Află cum să-ţi detoxifiezi rinichii în mod natural pe clickpentrufemei.ro. 

 

Sfecla, secretul tău revitalizant

Borş de sfeclă

 
 
 
Loading...