Multe dintre persoanele care vor să arate mai bine se plâng că nu au bani ca să-şi poată cumpăra ceaiuri de slăbit şi fructe exotice. Dacă şi tu te numeri printre acestea, îţi recomand să încerci dieta cu ceai de păpădie.

Această cură de slăbire nu este deloc costisitoare şi te poate ajuta să scapi de 16 kilograme în trei luni.

Cum se prepară ceaiul

În primul rând, pe parcursul celor 12 săptămâni va trebui să bei foarte mult ceai de păpădie. Trei-patru căni pe zi.  Nu-ţi face griji. Frunzele de păpădie au foarte puţine calorii. O ceaşcă cu frunze din această plantă, tocate mărunt, din care se poate prepara minimum un litru de ceai, are doar 26 de calorii. Iată cum se prepară: într-un litru de apă se pun la fiert, timp de 10 - 12 minute, 25 de grame de frunze uscate. După ce se ia de pe foc, se mai lasă la infuzat un sfer de oră. Trebuie să-l consumi neîndulcit.

Ce ai voie să mănânci

Alimente permise la micul dejun: 1. Un ou fiert, un iaurt, câte o felie de pâine prăjită, carne de pui fiartă (125 de grame), ovăz (5 linguri), caş (125 de grame), brânză slabă (125 de grame),  o banană, 125 de grame de struguri. Ai voie să alegi  două dintre alimentele enumerate şi să adaugi şi o roşie şi un castravete.

Află pe clicksanatate.ro cum poţi slăbi cu ceai de păpădie!

Cum să eviţi infecţiile de la ştrand şi piscină

Nivelul colesterolului influențează fertilitatea

 
 
Loading...
Citeste tot despre: