Sezonul gripelor şi al răcelilor a venit, aşa că e indicat să avem tratamentul potrivit la îndemână. Echinacea este o plantă medicinală care nu trebuie să ne lipsească din „farmacia casei". Întăreşte sistemul imunitar şi luptă împotriva simptomelor de răceală, gripă, dar şi alte infecţii.


Echinacea, planta cu petale mov, este numită în medicina indiană şi „medicamentul bun la toate". O adevărată plantă minune, echinacea întăreşte sistemul imunitar, ajută la ameliorarea infecţiilor tractului urinar, a candidozei, herpesului, dar şi a bronşitelor şi sinuzitelor.

Ea acţionează prin diverse metode printre care şi creşterea producerii de celule albe din sânge şi întărirea pereţilor celulari astfel încât bacteriile şi viruşii să nu afecteze organismul.

Planta este folosită şi pentru reducerea durerilor şi inflamaţiilor, dar are şi acţiune antivirală şi antioxidantă. Un alt avantaj este acela că ajută la detoxifierea organismului. Tratamentul standard pentru amplificarea imunităţii este de 30 de zile. Pentru cei la care boala deja s-a instalat, rezultate bune se văd din primele zile de tratament. Planta minune o găsiţi şi-n „trusa pentru răceală" pregătită de Click! şi Pronatura. Mai exact, în pliculeţele de ceai. Două ceşti pe zi ţin răceala la mare distanţă, iar în caz că ai căzut deja pradă virusului, ceaiul cu echinacea este remediul cel mai rapid pentru vindecare.

Atenţie însă! Este contraindicată persoanelor care suferă de boli precum cele autoimune (lupus eritematos, scleroză în plăci, hepatită autoimună, tiroidită Hashimoto), TBC şi SIDA, în perioada activă.

Economiseşti bani cu trusa cu 5 produse


Click! a obţinut pentru tine cele mai bune preţuri pentru această trusă. Puteţi avea acasă cele 5 produse la preţul de numai 34,99 lei (cu transport inclus). Economisiţi astfel 15 lei, bani pe care i-aţi fi cheltuit în plus dacă aţi fi cumpărat separat aceste produse din magazine sau de pe Internet. Iată ce conţine trusa:

* ceai pentru răceală şi gripă (20 de pliculeţe)
* capsule pentru răceală şi gripă (10 capsule)
* sirop răceală şi gripă forte (100 ml)
* spray nazal Nazomer (30 ml)
* sare de baie (100 ml).

Comandă acum! stoc limitat

Trusa ta de răceală şi gripă cu cinci produse Pronatura costă numai 34,99 lei!

Click! a obţinut cele mai bune preţuri pentru ca sănătatea ta să fie pe primul loc! Tot ce trebuie să faci este să comanzi trusa şi o vei primi chiar la tine acasă.

Cum trebuie să procedezi?
1. Sună la numerele de telefon (între orele 8.30 - 20.00) 0318.603.429 şi 0318.603.430 (tarif normal)
2. Lasă comanda ta, împreună cu datele pe care ţi le va cere operatorul telefonic.
3. Primeşti pachetul la tine acasă, livrat de Urgent Curier.
Transportul este gratuit (în limita celor 5.630 de locaţii acoperite de curier).


 
 
Loading...