Fac minuni pentru sănătate, grăbesc vindecarea şi întăresc imunitatea organismului. Echinaceea, măceşul şi salcia sunt plantele care fac din ceaiul pe care îl găseşti în „Trusa familiei tale pentru răceală şi gripă" un tratament-minune!


Două ceşti pe zi din Ceaiul pentru răceală şi gripă şi boala e ca şi învinsă. Iată ce beneficii îţi aduc plantele din produsele pe care ţi le-au pregătit Click! şi Pronatura, la preţul de numai 34,99 lei.

 Echinacea. Are rolul de a stimula sistemul imunitar. Acţionează prin diverse metode printre care şi creşterea producerii de celule albe din sânge şi întărirea pereţilor celulari astfel încât bacteriile şi viruşii să nu afecteze organismul. Planta are calităţi antiseptice, depurative, este antifebrilă, antivirală şi antibacteriană.

 Măceşul. Conţine vitaminele A, B1, B2, C, D, K, P, E. Ceaiul de măceşe sau siropul sunt recomandate pentru alimentarea persoanelor anemice, a copiilor, sau pentru perioadele de covalescenţă. În cazuri de răceală şi gripă, este considerat un ingredient absolut necesar care grăbeşte vindecarea.

Salcia. Folosită de mii de ani pentru tratarea bolilor reumatismale, a hemoragiilor şi febrei, scoarţa de salcie albă este un adevărat medicament naturist datorită substanţei sale active, anume salicina. Adică aspirina naturală, cu efecte tonice, antiseptice si antiinflamatoare. În plus, tratează racelile, gripa, durerile de cap, afectiunile dureroase si febrile efectul fiind unul analgezic.

Economiseşti bani cu trusa cu 5 produse


Click! a obţinut pentru tine cele mai bune preţuri pentru această trusă. Puteţi avea acasă cele 5 produse la preţul de numai 34,99 lei (cu transport inclus). Economisiţi astfel 15 lei, bani pe care i-aţi fi cheltuit în plus dacă aţi fi cumpărat separat aceste produse din magazine sau de pe Internet. Iată ce conţine trusa:

* ceai pentru răceală şi gripă (20 de pliculeţe)
* capsule pentru răceală şi gripă (10 capsule)
* sirop răceală şi gripă forte (100 ml)
* spray nazal Nazomer (30 ml)
* sare de baie (100 ml).

Comandă acum! Stoc limitat

Trusa ta de răceală şi gripă cu cinci produse Pronatura costă numai 34,99 lei!
Click!
a obţinut cele mai bune preţuri pentru ca sănătatea ta să fie pe primul
loc! Tot ce trebuie să faci este să comanzi trusa şi o vei primi chiar
la tine acasă.

Cum trebuie să procedezi?

1. Sună la numerele de telefon (între orele 8.30 - 20.00) 0318.603.429 şi 0318.603.430  (tarif normal)
2. Lasă comanda ta, împreună cu datele pe care ţi le va cere operatorul telefonic.
3. Primeşti pachetul la tine acasă, livrat de Urgent Curier.

Transportul este gratuit (în limita celor 5.630 de locaţii acoperite de curier).


 
 
Loading...
Citeste tot despre: