Cafeaua normala are un efect devorator de grasimi, numit efect lipolitic. Dar, prin prajirea cafelei, aceasta actiune este, practic, micsorata de 100 ori (prajirea cafelei elimina devoratorii de gasimi, pe care aceasta ii contine - acizii clorogenici).


Slabiti automat 3 kg/saptamana!

Acum este posibil, cu uimitoarele capsule hiperconcentrate pe baza de extract de cafea verde, ce poseda puterea de slabire a 100 de cesti de cafea.

Veste buna: capsulele sunt disponibile fara cofeina, deci fara contraindicatii.

De ce cafea verde (neprajita)?

Cafeaua normala are un efect devorator de grasimi, numit efect lipolitic. Dar, prin prajirea cafelei, aceasta actiune este, practic, micsorata de 100 ori (prajirea cafelei elimina devoratorii de gasimi, pe care aceasta ii contine - acizii clorogenici).Din acest motiv extractul continut in aceste noi capsule este din cafea neprajita.

De ce cafea decofeinizata?

Motivul este simplu. Aceste capsule reprezinta 100 de cesti de cafea, deci trebuia eliminata din acest extract cofeina continuta. Asadar, nu exista contraindicatii la utilizarea acestui procedeu, iar capsulele isi pastreaza toata eficienta.

De aceea aceste capsule se numesc GREEN COFFEE BURNER

Principiile active continute in cafeaua verde (acizii clorogenici, care ar disparea daca aceasta ar fi prajita) ard celulele de grasime si participa la eliminarea lor pe cai naturale, deci celulele de grasime vor fi distruse DEFINITIV.

Testele stiintifice o demonstreaza

Cu un aport de 150 mg de extract de cafea verde decofeinizata per capsula, testele demonstreaza incredibila putere de slabire a cafelei verzi. Pierderile medii in greutate pe saptamana sunt de 2,4 kg, dar pot ajunge pana la 5,3 kg, fara a renunta la felurile de mancare preferate.

Acum capsulele Green Coffee Burner va sunt oferite la un pret-cadou de 49,90 lei!

Fara intermediari si fara mari cheltuieli de publicitate, prin acest articol direct va sunt oferite aceste capsule la pretul-cadou de 49,90 lei.
In plus, pentru comanda unei cure Green Coffee Burner de 1 luna sau mai multe, veti primi gratuit, plasturii AbdoSlim, ideali pentru eliminarea toxinelor acumulate in organism si stimularea arderilor. AbdoSlim este un difuzor abdominal de substante cu concentratie mare, ce functioneaza pe principiul reactivarii si accelerarii metabolismului, ceea ce va completa si desavarsi actiunea programului de slabire Green Coffee Burner.

Descoperiti mai multe detalii pe site-ul oficial, dand click aici. 
 
Loading...